fbpx

Overnatting | Moderne, romslig leilighet over to plan. Nærhet til golfbane og sykkelstier. Ski in/ski out. 11 personer, 4 soverom

Fagerbo ble ferdigstilt våren 2022 og er en romslig leilighet med meget god standard. Fra kjøkken/stue kan du rusle ut på terrassen, og innta morgenkaffen med utsikt over vakre fjellområder. På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier og turområder. Kun en liten kjøretur opp forbi leiligheten til Hallingspranget; en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Dette i tillegg til umiddelbar nærhet til bunnstasjonen i alpinanlegget, ski in/ ski out, og kort avstand til flotte langrennsløyper på vinteren, gjør Fagerbo til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid.
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Leiligheten har god takhøyde og går over to plan. Her finner du to "soner", hvor i 1.etg er det spisestue, kjøkken og peis, mens det i 2. etg. er et lukket romslig TV-rom med en fire meter lang sofa.
To fullverdige bad, ett i hver etasje.
 
Leiligheten har 4 soverom, 2 i hver etasje:
Sov 1 inneholder familiekøye med 150 cm underkøye og 90 cm overkøye, plass til tre voksne.
Sov 2 inneholder en kontinentalseng med 160 cm bredde, plass til to voksne.
Sov 3 (2. etg) inneholder en kontinentalseng med 180 cm bredde, plass til to voksne
Sov 4 (2. etg) inneholder en fantastisk treetasjes familiekøye med hhv. 150 cm, 120 cm og 90 cm bredde, barnas favoritt.  
 
Greit å vite:
 
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Egen praktisk skibod nede ved trappen gjør at, du slipper å bære skiene opp til leiligheten 
Det er tilhørende el-bil lader.
Ved er ikke inkludert, utover det som finnes i leilighet.
Utvask er inkludert i prisen.
 
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
 
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Kjæledyr tillatt Vaskemaskin Vedovn
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails