fbpx

Overnatting | Moderne hytte bygget i 2022 rett ved langrennsløypa. Kun 5 minutter kjøretur fra golf og alpinsenter. Umiddelbar nærhet sykkelterreng. Sengeplass til 10 voksne

Wangsbu er ferdigstilt i 2022 og er en moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen med god utsikt til umiddelbar natur. Langrennskiene kan du ta på deg rett utenfor hytteveggen og skli ned i langrennsløypa kun 50 m fra hytta. En kort kjøretur på 5 minutter vil ta deg til skianlegget som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Den samme kjøreturen vil på sommerstid ta deg til en av norges flotteste høytliggende golfbaner. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter.
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter. 
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til ti personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder to fullverdige bad, hvor det største også inkluderer badstue. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse.
 
Hytta har 5 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye - her står det også en barneseng (sprinkelseng)
I 2. etg er det to soverom med to 90 cm senger på hvert av rommene. 
 
Greit å vite:
 
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker. 
Tillatt med husdyr.
Fyringsved tilgjengelig inne i hytta kan brukes av gjest, ytterligere forbruk må medbringes, eller bestilles av Nesfjellet Booking.
1 stk tripp-trapp stol er tilgjengelig
1 stk high-chair barnestol er tilgjengelig
1 stk sprinkelseng/barneseng er tilgjengelig. 
Utvask inkludert i prisen. 
Bod er privat.
 
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Kjæledyr tillatt Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
TV

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails