fbpx

Overnatting | Flott hytte med stor veranda og fjellutsikt. Kort avstand til snaufjell, turterreng og langrennsløyper. 10 sengeplasser.

Snefrid ligger i nærhet til snaufjellet og et fantastisk nett med langrennsløyper og turterreng. Hytta har en stor veranda med nydelig fjellutsikt. Ca. 15 min i bil tar deg til alpintanlegget som huser skadinavias råeste stolheis. Den samme kjøreturen sommerstid bringer deg til en av norges flotteste høytliggende golfbaner. Moltemyrer, fiskevann og fantastisk turterreng har du umiddelbar tilgang til dersom du legger oppholdet til Snefrid. 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 50 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Hytta har fire soverom og to fullverdige bad. Her har du også tilgang på en flott badstue.
I 1.etg. er det felles stue og kjøkken, med god plass til alle rundt spisebordet. En romslig stue med store vinduer og utsikt ut i flott terreng, samt peis. 
I 2. etg. er det en TV-stue. 
 
Ute har du tilgang på en romslig terrasse, med utemøbler og bålpanne, i tillegg til et stort uteområde rundt hele hytta. 
 
 
Sov 1 inneholder en dobbeltseng
Sov 2 inneholder en dobbeltseng og en køyeseng. 
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
Sov 4 inneholder en dobbeltseng
 
 
Greit å vite:
 
Forbruksvarer som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
 
Ved ikke inkludert.
Strøm er inkludert.
Husdyr ikke tillatt.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Oppvaskmaskin TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails