fbpx

Overnatting | Moderne, lekker hytte. Sentralt i Nesfjellet. Umiddelbar nærhet til golf og sykkelterreng. 9 sengeplasser.

Moderne, familiehytte, oppført i 2021 med meget god standard. Hytta har lekre interiørløsninger og gir et veldig godt inntrykk. Det flotte uteområdet med bålpanne og langbord inviterer til gode stunder med familie og venner. Skitunet ligger i umiddelbar nærhet til sykkelterreng, med mange fine flytstier i nærområdet rundt hytta. Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling er kun en kort kjøretur fra hytta - videre opp i fjellet. Ikke minst er det kun noen minutters spasertur bort til en av norges flotteste fjellbaner i golf! På vinterstid er Skitunet godt plassert med kort vei til bunnsstasjon i alpinsenteret og langrennsløyper rett utenfor døra. Dette gjør skitunet til et fantastisk utgangspunkt for ferie med venner og familie, både sommer og vinter.
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Hytta har to fullverdige bad, stue/kjøkkenområde med peis samt en loftsstue. 
 
Sov 1 inneholder dobbeltseng med plass til to voksne
Sov 2 inneholder familiekøye med 150 cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 3 inneholder 2 enkeltsenger
Sov 4 inneholder 2 enkeltsenger
 
Greit å vite: 
 
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Utvask er inkludert i prisen.
Elbillader er tilgjengelig mot betaling
Dyner og puter er tilgjengelig, sengetøy + håndklær kan bestilles via Nesfjellet booking
Fyringsved inne i hytta er tilgjengelig, ekstra forbruk kan bestilles via Nesfjellet Booking
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails