fbpx

Overnatting | Moderne leilighet med ski in/ski out. Nærhet til golf og sykkelterreng. 6 sengeplasser

Moderne leilighet med fantastisk utsikt og solgang midt i smørøyet i Nesfjellet. Her kan du nyte morgenkaffen på balkongen, eller solveggen etter en lang dag i skibakken. 
Leiligheten har et fullverdig bad med badstue, slik at du kan slappe av og lade opp etter en aktiv dag. Stue og kjøkkenområde er kombinert og gir et koselig fellesområde, samt peis.
  
Leiligheten gir deg enkel tilgang til noen av de beste aktivitetene og attraksjonene i området. Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling, ligger kun en kort kjøretur fra leiligheten, videre opp i fjellet. For golfentusiaster er det bare noen minutters spasertur til en av Norges flotteste fjellbaner. Skitraseen "Turisten" går forbi rett utenfor leiligheten, så her kommer ski in/ski out virkelig til sin rett.
 
Hvis du ønsker å utforske nærområdet, ligger Langedrag en 30-minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter unna, og Tropicana Badeland på Gol kun 40 minutter unna.
 
 
Sov 1 inneholder en familiekøye med plass til 2 voksne (evt 2 voksne + 1 barn)
Sov 2 inneholder en romslig dobbeltseng med plass til 2 voksne
Sov 3 er i 2. etg. og inneholder en romslig dobbeltseng tilknyttet eget bad. Dette er et stort soverom.
Sovesofa er tilgjengelig ca 150 cm bred, ved behov for ekstra sengeplasser.
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Husdyr ikke tillatt.
Utvask inkludert i prisen.
Sengetøy må medbringes av leietaker, eller leies via Nesfjellet booking
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails