fbpx

Overnatting | Hyggelig leilighet med 2 soverom, rett ved golf og alpint

Hyggelig og moderne leilighet i fjellandsbyen i Nesfjellet. Med sin fantastiske beliggenhet, tilbyr denne leiligheten en ideell base for din ferieopplevelse i fjellet. 


Leiligheten gir deg enkel tilgang til noen av de beste aktivitetene og attraksjonene i området. Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling, ligger kun en kort kjøretur fra leiligheten, videre opp i fjellet. For golfentusiaster er det bare noen minutters spasertur til en av Norges flotteste fjellbaner.


På vinterstid vil du sette pris på den praktiske beliggenheten til leiligheten. Alpinløypene er rett utenfor døren, noe som gjør det enkelt å stå på ski rett fra leiligheten. I tillegg er det kort vei til langrennsløyper som tar deg med på spektakulære turer i fjellet.

Hvis du ønsker å utforske nærområdet, ligger Langedrag en 30-minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter unna, og Tropicana Badeland på Gol kun 40 minutter unna.


Leiligheten har et fullverdig bad med badstue, slik at du kan slappe av og lade opp etter en aktiv dag. Stue og kjøkkenområde er kombinert og gir et koselig fellesområde, samt peis. 

Her er det også møblert terrasse som byr på gode solforhold. 
 
Leiligheten befinner seg i 2. etasje, med to soverom som gir god plass til en familie eller en to par: 
Sov 1: Dobbeltseng med plass til to voksne
Sov 2: Køyeseng med underkøye 120cm og overkøye 90cm
 

Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Egen praktisk skibod, med utgang rett i skibakken.
Ved er ikke inkludert, utover det som finnes i leilighet.
Strøm inkludert i prisen. 
Utvask er inkludert i prisen.
Ikke tillatt med husdyr.


Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Vaskemaskin Dusj Terrasse
Romfasiliteter
Oppvaskmaskin TV Wc og dusj på rommet
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails