fbpx

Overnatting | Stor, moderne hytte med flott utsikt 10-12 sengeplasser.

Karlsheim er ferdigstilt i 2021 og er en moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen med fantastisk utsikt til umiddelbar natur. Kort vei til langrennsterreng. Kun 5-10 minutters kjøretur til Nesfjellet Alpin som huser skandinavias råeste stolheis. Den samme kjøreturen vil på sommerstid ta deg til en av norges flotteste høytliggende golfbaner. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter.
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 12 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder to fullverdige bad, hvor det største også inkluderer badstue. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse.
 
Hytta har 5 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 4 inneholder en dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 5 inneholder en dobbeltseng med plass til to voksne.
 
Greit å vite:
 
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Husdyr ikke tillatt.
Ved er ikke inkludert.
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue
Romfasiliteter
TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails