fbpx

Overnatting | Moderne hytte midt i golfbanen, 6 sengeplasser. Nærhet til alpint.

 
Veslefrikk er ferdigstilt i 2019 og er en moderne hytte med meget god standard.
 
Hytta ligger fantastisk til, kun et steinkast unna en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Her har du også umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og Nesfjellet alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter. Billetter til Langedrag kan kjøpes på nettsiden etter du har valgt hytte. 
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad, og en ekstra WC. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse og et flott møblert uteområde med god solgang. Her er det levegger som kan benyttes ved behov for lune kroker.
 
Hytta har 3 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en dobbeltseng.
Sov 2 inneholder køyeseng med to enkle senger.
Sov 3 inneholder 2 enkeltsenger, hvor den ene er 120 cm.
 
Greit å vite:
 
Ikke tillatt med husdyr.
Ved er inkludert.
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
*Strømforbruk inntil 60 kWt/døgn er inkludert, forbruk utover dette vil etterfaktureres.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 2 Vaskemaskin WC Vedovn
Romfasiliteter
TV Wc og dusj på rommet

Policies

Ankomst (tidligste)
16.00
Avreise (siste)
11.00
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails