fbpx

Overnatting | Moderne hytte, med boblebad, midt i golfbanen. Kort vei til alpin. 8 sengeplasser.

Tjerngløtt er ferdigstilt i 2019 og er en moderne hytte med meget god standard.
Hytta ligger fantastisk til, kun et steinkast unna en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Her har du også umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og Nesfjellet alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. På fremsiden av hytta er et godt opparbeidet uteområde med platting, utemøbler, bålpanne og boblebad. 
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad, og en ekstra WC. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse.
 
Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder 2 enkeltsenger
Sov 4 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Ikke tillatt med husdyr.
Ved er ikke inkludert.
Utvask inkludert i prisen.
Elbillader tilgjengelig.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
Barnestol er tilgjengelig

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails