fbpx

Overnatting | Leilighet sentralt i Nesfjellet, 4 sengeplasser.

Hyggelig og moderne leilighet i fjellandsbyen i Nesfjellet. Med sin fantastiske beliggenhet, tilbyr denne leiligheten en ideell base for din ferieopplevelse i fjellet.
 
Leiligheten gir deg enkel tilgang til noen av de beste aktivitetene og attraksjonene i området. Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling, ligger kun en kort kjøretur fra leiligheten, videre opp i fjellet. For golfentusiaster er det bare noen minutters spasertur til en av Norges flotteste fjellbaner.
 
På vinterstid vil du sette pris på den praktiske beliggenheten til leiligheten. Det er kun et par minutters gange til tilgang til alpinløypene til Nesfjellet Alpin. I tillegg er det kort vei til langrennsløyper som tar deg med på spektakulære turer i fjellet.
 
Hvis du ønsker å utforske nærområdet, ligger Langedrag en 30-minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter unna, og Tropicana Badeland på Gol kun 40 minutter unna.
 
Leiligheten har et fullverdig bad. Stue og kjøkkenområde er kombinert og gir et koselig fellesområde, samt peis.
Her er det også møblert terrasse som byr på gode solforhold.
 
Leiligheten befinner seg i 1. etasje, med to soverom som gir god plass til en familie eller en to par:
Sov 1: Dobbeltseng med plass til to voksne
Sov 2: Køyeseng med underkøye 90 cm og overkøye 90cm
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Ved er ikke inkludert, utover det som finnes i leilighet.
Strøm inkludert i prisen.
Utvask er inkludert i prisen.
Ikke tillatt med husdyr.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin Terrasse
Romfasiliteter
Oppvaskmaskin TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails