fbpx

Overnatting | Moderne, koselig leilighet. 3 soverom, 5 sengeplasser. Nær alpinsenter og golf.

Hyggelig, moderne og lun leilighet i fjellandsbyen i Nesfjellet. Med sin fantastiske beliggenhet, tilbyr denne leiligheten en ideell base for din ferieopplevelse i fjellene.
Leiligheten gir deg enkel tilgang til noen av de beste aktivitetene og attraksjonene i området. Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling, ligger kun en kort kjøretur fra leiligheten, videre opp i fjellet. For golfentusiaster er det bare noen minutters spasertur til en av Norges flotteste fjellbaner.
På vinterstid vil du sette pris på den praktiske beliggenheten til leiligheten. Alpinløypene er kun 150 m fra leiligheten, i tillegg er det kort vei til langrennsløyper som tar deg med på spektakulære turer i fjellet.
 
Hvis du ønsker å utforske nærområdet, ligger Langedrag en 30-minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter unna, og Tropicana Badeland på Gol kun 40 minutter unna.
 
Leiligheten har to bad, badstue er ikke tilgjengelig. Stue og kjøkkenområde er kombinert og gir et koselig fellesområde, samt peis.
 
Her er det også møblert uteplass med bålpanne som byr på veldig gode solforhold. Her finnes det også levegger som kan benyttes for å lage en lun plass.
Leiligheten befinner seg i 1. etasje, med tre soverom som gir god plass til en barnefamilie eller to par.
Fjellsol har 5 standard sengeplasser, men med god størrelse på sengene er det plass til 5 voksne+2 barn.

Sov 1: Dobbeltseng med god plass til to voksne
Sov 2: Køyeseng med underkøye 120 cm og overkøye 90cm
Sov 3: Enkeltseng med 120 cm bredde 
 
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Ved er ikke inkludert.
Utvask er inkludert i prisen.
Ikke tillatt med husdyr.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails