fbpx

Overnatting | Sjarmerende hytte med fantastisk utsikt. 8 Sengeplasser, 4 soverom.

Velkommen til Gildeskål, på toppen av hyttefeltet Bøgaset. Denne sjarmerende hytta, bygd i 1940 og senere utvidet og pusset opp, gir deg en autentisk opplevelse av fjellivet med moderne bekvemmeligheter. Med fantastisk utsikt i alle retninger, inkludert Nesfjellet Alpin, er Gildeskål det perfekte stedet for din neste avslappende fjellferie. Hytta har bevart sin gamle sjarm, med vakre tømmervegger som gir en varm og innbydende atmosfære. Gildeskål har en stor omliggende tomt med flere sitteområder, hvilket gjør at du kan nyte solen til alle tider på døgnet. Fra den romslige terrassen kan du nyte panoramautsikten over fjellene. 

Langrennskiene kan du ta på deg rett utenfor hytteveggen og skli ned i langrennsløypa kun 50 m fra hytta. En kort kjøretur på 10 minutter vil ta deg til skianlegget som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Den samme kjøreturen vil på sommerstid ta deg til en av norges flotteste høytliggende golfbaner. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter.
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Hytta strekker seg over ett plan, med adskilt spisestue og kjøkken, og peisestue. Her er det to bad, hvor det ene har en hyggelig badstue.


Hytta har 4 soverom:
Sov 1 inneholder dobbeltseng med 180cm bredde
Sov 2 inneholder en familiekøye med 120cm underkøye og 90cm overkøye
Sov 3 inneholder en familiekøye med 120cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 4 inneholder to enkeltsenger med 90 cm bredde


Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Det er tilhørende el-bil lader.
Utvask er inkludert i prisen.
Normalt strømforbruk inntil 100 kroner dagen er inkludert, forbruk over dette vil bli etterfakturert.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Kjæledyr tillatt Vaskemaskin WC Dusj Vedovn
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV Wc og dusj på rommet

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails