fbpx

Overnatting | Moderne, innholdsrik hytte fra 2021, 9 sengeplasser.

Innersvingen ble ferdigstilt 2021 og er en moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen på hyggelig overbygd terasse, eller ta en tur i langrennsløypa som går rett bak hytta. Kun 900 m til bunnstasjonen i alpintanlegget.
 
På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur til Hallingspranget - en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Fra kjøkken/stue finnes det møblert terrasse, hvor du har utsyn over vakre fjellområder. Dette i tillegg kun to min kjøretur til alpinanlegget og nærhet til flotte langrennsløyper, gjør Innersvingen til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid. 

Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Hytta går over to plan. i 1. etg har du 2 soverom, samt kombinert stue/kjøkken med utgang til terasse. i 2 etg er det en liten loftsstue med TV samt to soverom. Gode solforhold. Ett fullverdig bad med vaskemaskin, samt en ekstra WC. 
 
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng
Sov 2 inneholder en familiekøye med underkøye 150 cm, overkøye 90 cm.
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
Sov 4 inneholder to enkle senger
 
Greit å vite:
Tilgang til stor bod med mulighet for å oppbevare ski/sykler. 
Fryser er ikke tilgjengelig
Elbillader tilgjengelig.
Gjest kan bruke tilgjengelig fyringsved.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
Hyttene "Myrgløtt", "Skogsro", og "Innerst i Innersvingen", ligger i umiddelbar nærhet.
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin WC Dusj
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails