fbpx

Overnatting | Moderne leilighet med ski in/ski out, 7 (8) standard sengeplasser, 3 soverom.

Gneisen ble ferdigstilt våren 2018 og er en moderne leilighet med meget god standard. På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur til Hallingspranget, en spektakulær 17km flytsti for stisykling.

Fra kjøkken/stue finnes det en terrasse, hvor du kan drikke morgenkaffen med utsikt over vakre fjellområder. Dette i tillegg til umiddelbar nærhet til bunnstasjonen i alpinanlegget og kort avstand til flotte langrennsløyper på vinteren, gjør Gneisen til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid. Her kan du nyte skiferien med ski in/ski out i skitrekket som går rett nedenfor leiligheten.

Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.


Leiligheten går over ett plan. Med utsikt mot fjellene har du kjøkken, spisebord og stue. Her kan du gå rett ut på terassen som har gode solforhold, her er det også gassgrill tilgjengelig. Leiligheten har 3 soverom og ett fullverdig, romslig bad.

Perfekt for en familie, eller 6 voksne.


Leiligheten har tre soverom:
Sov 1 inneholder en familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 2 inneholder en familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 3 inneholder en romslig dobbeltseng.
Merk at totalt kan leiligheten ha 8 sengeplasser, men at det da kan bli noe trangt.


 
Aldersgrense 26 år. Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Sengetøy ikke inkludert
Ved som ligger tilgjengelig inne er inkludert. 
Kjæledyr ikke tillatt. 
Røyking ikke tillatt.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin WC Dusj Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV Wc og dusj på rommet
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails