fbpx

Overnatting | Koselig tømmerhytte med suveren alpin beliggenhet. 8 +1 sengeplasser, 4 soverom.

Velkommen til Koselia, en tradisjonell tømmerhytte med god standard. Hytta har en fantastisk utsikt med beliggenhet på toppen av Natten, samt direkte adgang til alpinbakken. Her kan du nyte ski in/ski out i begrepets rette forstand. Morgenkaffen kan inntas i fred og ro på den store terassen, med majestetisk utsikt over Hallingdals vakre fjellområder. 
 
Det er kort avstand til sykkelstier, snaufjell og langrennsløyper. På sommerstid kan du nyte en av norges flotteste høytliggende golfbaner i nærheten av bunnstasjonen i alpinbakken. Fra hytta kan du sykle opp til starten av Hallingspranget; en spektakulær 17km flytsti for stisykling som ender opp i Nesbyen sentrum. Dette gjør Koselia til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid.
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Hytta går over tre "halve" plan. Fra inngangsdør/gang har du adgang til stue/kjøkken og spiseområde. Et plan opp ligger to soverom samt bad. Ett plan ned finner du to soverom og to bad. Hytta har tre fullverdige bad, inkludert badekar og badstue.
 
Hytta har 4 soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder en køyeseng med plass til to voksne
Sov 3 inneholder en en stor dobbeltseng med plass til to voksne
Sov 4 inneholder en køyeseng med plass til to voksne.
 
Det er en ekstra utslagbar seng tilgjengelig ved behov. 
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Ved er ikke inkludert, utover det som eventuelt finnes i hytta. Vedsekk kan kjøpes på matvarebutikk i Nesbyen sentrum, eller levert på hytta av Nesfjellet Booking.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Kjæledyr tillatt Vaskemaskin
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails