fbpx

Overnatting | Flott, moderne hytte, oppført i 2023. 8 sengeplasser, 4 soverom, 2 bad. Fantastisk langrennsbeliggenhet.

*Aldersgrense for booking av denne hytta er 30 år.
 
Kulubu ble ferdigstilt 2023, og er en moderne hytte med meget god standard samt fantastisk beliggenhet for langrenn. Her har du direkte adgang til det beste Nesfjellet har å by på av langrennsløyper. Løypa går kun få meter fra hytta, og fortsetter inn i snaufjellet til et imponerende løypenett. I motsatt retning, tar løypa deg til alpinsenteret og golfbane. Det er kun 10 min. kjøretur til Nesfjellet Alpin, som huser skandinavias råeste stolheis. På sommerstid tar tilsvarende kjøretur deg til en av norges flotteste høytliggende golfbaner. 
 
Fine, familievennlige sykkelmuligheter i umiddelbar nærhet - inkludert opparbeidede sykkeltraseer. Nystølkroken Kafè er i gangavstand fra hytta, og her serveres det hjemmelaget mat, kaffe og kaker. Fra hytta er det en kort kjøretur til Hallingspranget - en spektakulær 17 km flytsti for stisykling som ender opp nede i Nesbyen sentrum. Dette gør Kulubu til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid.
 
Kulubu går over to plan. i 1. etg har du 2 soverom, samt kombinert stue/kjøkken med utgang til terasse. Her kan du nyte morgenkaffen på møblert terasse med utsikt over vakre fjellområder. Hytta har to fullverdige bad inkludert vaskemaskin, tørketrommel samt badstue. I 2 etg er det en loftsstue med TV samt to soverom. 
 
Sov 1 inneholder en dobbeltseng
Sov 2 inneholder en dobbeltseng
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
Sov 4 inneholder en dobbeltseng
 
Greit å vite:
Elbillader tilgjengelig.
Fyringsved må medbringes av gjest, eller kan bestilles for levering på hytta før ankomst.
Sengetøy og håndkle kan leies av Nesfjellet Booking.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
Langedrag ligger 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Vaskemaskin Vedovn
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails