fbpx

Overnatting | Moderne hytte med fantastisk uteplass. Sentral beliggenhet. 9 Sengeplasser, 4 soverom.

Aurora Borealis er ferdigstilt i 2020 og er en moderne hytte med meget god standard.
Hytta ligger fantastisk til, kun et steinkast unna en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Her har du også umiddelbar nærhet til både langrennsløyper, samt kun 1 min kjøring til Nesfjellet alpin - et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fine sykkelmuligheter og turstier for hele familien i nærområdet, inkludert opparbeidede flytstier for hele familien. En liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter.
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad, og en ekstra WC. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse, samt flott opparbeidet uteområde med bålpanne og sittegruppe. 
 
Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder 2 enkeltsenger
Sov 4 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Ikke tillatt med husdyr.
Ved er inne i hytta er tilgjengelig for gjest (ikke fra levegg ute)
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
 
 
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin WC Dusj Vedovn
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV Wc og dusj på rommet
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails