fbpx

Overnatting | Moderne, gjennomført og barnevennlig hytte. 4 soverom, 9 + 2 sengeplasser.

Solsikten er en moderne hytte ferdigstilt i 2021.
 
Perfekt for barnefamilier. Hytten ligger i et familievennlig hytteområde, med en langrennsløype som starter rett utenfor døren. Hytten har blitt innredet med stor omtanke og stil. Interiøret gir en lun og koselig atmosfære, og med sonos-anlegg gjennomgående i hytta kan du virkelig sette stemningen. Etter en lang dag ute, kan hele familien samles rundt peisen for å nyte varmen. Uteområdet er spesielt barnevennlig da det er inngjerdet, flatt og tilrettelagt.
 
Hytta ligger fantastisk til her har du også umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og Nesfjellet Alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. I tillegg er den kun et steinkast unna en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Langrennsløypen går kun få meter fra hytta.
 
Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til ti personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad med badstue, og en ekstra WC. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse.
 
Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne. (180cm)
Sov 2 inneholder familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder en dobbeltseng med plass til to voksne (160cm)
Sov 4 inneholder to enkeltsenger
Ekstraseng på hems kan være tilgjengelig (150 cm)
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Fyringsved som finnes inne i hytta er inkludert.
Utvask inkludert i prisen.
Barnestol er tilgjengelig i hytta.
Barnetallerkner/bestikk tilgjengelig 
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Vaskemaskin WC Dusj
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV Wc og dusj på rommet
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails