fbpx

Overnatting | Moderne hytte med sentral beliggenhet midt i golfbanen, 7 sengeplasser, 4 soverom.

Sagabu er ferdigstilt i 2018 og er en moderne hytte med meget god standard.


Hytta ligger fantastisk til, kun et steinkast unna en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Her har du også umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og Nesfjellet alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter. Billetter til Langedrag kan kjøpes på nettsiden etter du har valgt hytte.


I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad, og en ekstra WC. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse og et flott møblert uteområde med god solgang. 


Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en dobbeltseng.
Sov 2 inneholder køyeseng med to enkle senger.
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
sov 4 inneholder en 120 seng
 
Greit å vite:


Ikke tillatt med husdyr.
Ved er ikke inkludert.
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 2 Vaskemaskin WC Dusj
Romfasiliteter
Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails