fbpx

Overnatting | Moderne hytte med fin beliggenhet. 6 sengeplasser, 3 soverom.

Skogsro ble ferdigstilt 2022 og er en moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen på hyggelig overbygd terasse, eller ta en tur i langrennsløypa 50 m unna husveggen. Kun 1000 m til bunnstasjonen i alpinanlegget.
 
På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur til Hallingspranget - en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Fra kjøkken/stue finnes det møblert terrasse, hvor du har utsyn over vakre fjellområder. Dette i tillegg til en kort kjøretur til alpinanlegget og nærhet til flotte langrennsløyper, gjør Skogsro til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid.
 
 
Hytta har lekre interiørløsninger, og går over to plan. i 1. etg har du 2 soverom, samt kombinert stue/kjøkken med utgang til terasse. i 2 etg er det en liten loftsstue med TV samt to soverom. Gode solforhold. Ett fullverdig bad med vaskemaskin, samt en ekstra WC. På hovedbad finnes det et "skjult" stelleområde med stellebord til barn.
 
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng
Sov 2 inneholder en familiekøye med underkøye 120 cm, overkøye 90 cm.
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
 
 
Greit å vite:
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
Kjæledyr ikke tillatt
En tripp-trapp-stol er tilgjengelig for leietaker
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.
 
Dette er nabohytta til "Myrgløtt", "Innerst i Innersvingen og "Innersvingen" ligger 30 m unna.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 2 Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails