fbpx

Overnatting | Moderne nyoppført hytte, 6 sengeplasser, 3 soverom. 1 min i bil til alpinsenter.

Myrgløtt ble ferdigstilt 2023 og er en moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen på hyggelig overbygd terasse, eller ta en tur i langrennsløypa 50 m unna husveggen. Kun 1000 m til bunnstasjonen i alpintanlegget.
På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur til Hallingspranget - en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Fra kjøkken/stue finnes det møblert terrasse, hvor du har utsyn over vakre fjellområder. Dette i tillegg til en kort kjøretur til alpinanlegget og nærhet til flotte langrennsløyper, gjør Myrgløtt til et fantastisk utgangspunkt for ferie med hele familien, uansett årstid.
 
Hytta har lekre interiørløsninger, og går over to plan. i 1. etg har du 2 soverom, samt kombinert stue/kjøkken med utgang til terasse. i 2 etg er det en liten loftsstue, samt ett soverom. Gode solforhold. Ett fullverdig bad med vaskemaskin og tørketrommel, samt ekstra WC-rom på hemsen.
 
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng
Sov 2 inneholder en dobbeltseng
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
 
Greit å vite:
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
Fyringsved er inkludert i prisen.
Elbillader er tilgjengelig, gjest betaler per lading.
 
Dette er nabohytta til "Skogsro", "Innerst i Innersvingen" og "Innersvingen" ligger 30 m unna.
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
TV
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails