fbpx

Overnatting | Moderne hytte oppført i 2019, rett ved golfbane og kort vei til alpinsenter. 8 sengeplasser

Velkommen til Solbu, en moderne og romslig familiehytte som ble bygget i 2019 og holder en høy standard. Denne vakre hytta tilbyr rikelig med plass til hele familien og har en stor møblert terrasse som omgir store deler av hytta, slik at du kan nyte både morgen- og kveldssolen. Utendørs er det også et flott møblert område med en bålpanne, perfekt for hyggelige kvelder.
 
Her har du umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og Nesfjellet alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fra hytta har du også umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter. Billetter til Langedrag kan kjøpes på nettsiden etter du har valgt hytte.
 
På første etasje finner du en romslig stue og et velutstyrt kjøkken med spiseplass til 8 personer. Den luftige stuen har store vinduer som gir fantastisk utsikt mot Nesfjellet Alpin, og her kan du også kose deg ved peisen på kalde kvelder. Opp trappen finner du en koselig loftsstue med en romslig sofa, perfekt for avslappende stunder med familien. Hytta har to fullverdige bad.
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng
Sov 2 inneholder en familiekøye, underkøye 120 cm og overkøye 90 cm.
Sov 3 (2. etg) inneholder en dobbeltseng
Sov 4 (2. etg) inneholder to enkeltsenger
 
Greit å vite:
Ikke tillatt med husdyr.
Ved må medbringes, eller bestilles.
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
60 kwh strøm inkludert per døgn, forbruk utover dette vil etterfaktureres.
 

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Vaskemaskin WC Dusj
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV Wc og dusj på rommet
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails