fbpx

Overnatting | Moderne hytte sentralt i Nesfjellet, 8 sengeplasser, 4 soverom.

Signebu er ferdigstilt i 2019 og er en moderne hytte med meget god standard.
 
Hytta ligger fantastisk til, kun et steinkast unna Nesfjellet alpin - et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Fra Signebu har du også umiddelbar nærhet til langrennsløyper. 
 
Det er flotte opparbeidede sykkelstier for hele familien i nærområdet. En liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget - som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. For golfentusiasten ligger hytta inne i en av Norges flotteste høytliggende golfbaner.
 
I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder ett fullverdig bad. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse med bålpanne.
 
Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye.
Sov 3 inneholder en dobbeltseng
Sov 4 inneholder to enkle senger.
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Husdyr tillatt
Fyringsved er inkludert
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
 
Signebu er nabohytta til "Svingen".
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Kjæledyr tillatt Vaskemaskin Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails