fbpx

Overnatting | Moderne leilighet, Ski in/ski out. 3 soverom, 6 sengeplasser

Høgebu ble ferdigstilt i 2021 og er en moderne leilighet med meget god standard. Fra kjøkken/stue finnes det en terrasse, hvor du kan drikke morgenkaffen med utsikt over vakre fjellområder. Etter frokost kan du gå rett ut i ski in/ski out i traseen "reveløkka". På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur til Hallingspranget, en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Dette, i tillegg til ski in/ski out og kort avstand til flotte langrennsløyper, gjør Høgebu til et fantastisk utgangspunkt for ferie med familien, uansett årstid. 
 
Leiligheten går over ett plan. Med utsikt mot fjellene har du kjøkken, spisebord og stue. Leiligheten inneholder ett fullverdig, romslig bad samt et ekstra WC-rom.
Høgebu er perfekt for en familie, eller 6 voksne som ønsker å nyte ferien på i vakre fjellområder med ekte ski in/ski out.
 
Leiligheten har tre soverom:
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng.
Sov 2 inneholder en familiekøye med 145 cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 3 inneholder en familiekøye med 145 cm underkøye og 90 cm overkøye
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Sengetøy, og håndklær er ikke inkludert, men kan bestilles via Nesfjellet booking.
Ved som ligger tilgjengelig inne er inkludert, forbruk utover dette må medbringes eller bestilles via Nesfjellet booking.
Kjæledyr ikke tillatt.
Røyking ikke tillatt.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
 
Leiligheten ligger i samme nabolag som Gneisen, Årbu og Fagerbo, og det er gangavstand mellom disse.
 
Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur unna, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 1 Vaskemaskin WC Dusj Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Te/kaffe-maskin Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails