fbpx

Overnatting | Svært moderne og romslig hytte, 8 sengeplasser, kun 1000m fra Nesfjellet Alpin

Fjellreven er ferdigstilt i 2023 og er en svært moderne hytte med meget god standard. Her kan du nyte morgenkaffen med god utsikt til umiddelbar natur. Langrennskiene kan du ta på deg rett utenfor hytteveggen, langrennsløypa er kun 100 m fra hytta.

Bare et minutt med bil unna finner du Nesfjellet Alpin, skianlegget som blant annet huser skandinavias råeste stolheis. Like ved finner du på sommerstid en av norges flotteste høytliggende golfbaner. Fra hytta har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter.


Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.


I 1.etg er det felles stue og kjøkken plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt, samt peis. I 2. etg er det en TV-stue. Hytta inneholder to fullverdige bad. På fremsiden av hytta er det en stor terrasse, som sørger for gode solforhold hele dagen.


Hytta har 4 romslige soverom:
Sov 1 inneholder en dobbeltseng med 180 cm bredde.
Sov 2 inneholder familiekøye med 120 cm underkøye og 75 cm overkøye.
I 2.etg:
Sov 3 inneholder en dobbeltseng med 180 cm bredde
Sov 4 inneholder en dobbeltseng med 180 cm bredde.



Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
Leietaker kan bruke ved i vedkurv
Sengetøy + håndkle kan bestilles via Nesfjellet booking.

Dyner og puter er tilgengelig ifht antall sengeplasser

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Vaskemaskin WC Dusj Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV Wc og dusj på rommet
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails