fbpx

Overnatting | Moderne leilighet, ski in/ski out. 3 soverom, 6 sengeplasser.

Kvartsheim ble ferdigstilt i 2021 og er en moderne leilighet med meget god standard. Fra kjøkken/stue finnes det en terrasse, hvor du kan drikke morgenkaffen med utsikt over vakre fjellområder. Etter frokost kan du skli rett ut i ski in/ski out i traseen "Reveløkka". På sommerstid er det kun en kort gåtur til en av norges flotteste høytliggende golfbaner, kort avstand til sykkelstier, turområder og en liten kjøretur (eller sykkeltur) til Hallingspranget, en spektakulær 17km flytsti for stisykling. Dette, i tillegg til ski in/ski out og kort avstand til flotte langrennsløyper, gjør Kvartsheim til et fantastisk utgangspunkt for ferie med familien, uansett årstid.
 
Leiligheten går over ett plan. Med utsikt mot fjellene har du kjøkken, spisebord og stue. Leiligheten inneholder ett fullverdig, romslig bad samt en ekstra WC.

Kvartsheim er perfekt for en familie, eller 6 voksne som ønsker å nyte ferien på i vakre fjellområder med ekte ski in/ski out. 
 
Leiligheten har tre soverom:
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng.
Sov 2 inneholder en familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye
Sov 3 inneholder en familiekøye med 120 cm underkøye og 90 cm overkøye
 
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Sengetøy, og håndklær er ikke inkludert, men kan bestilles via Nesfjellet booking. Dyner og puter er tilgjengelig til antall sengeplasser.
Ved som ligger tilgjengelig inne er inkludert, forbruk utover dette må medbringes eller bestilles via Nesfjellet booking.
Kjæledyr er tillatt.
Røyking ikke tillatt.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.
Gjest har tilgang til bod.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 1 Kjæledyr tillatt Vaskemaskin Vedovn Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt TV
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails