fbpx

Overnatting | Leilighet i Nesfjellet Golf, Ski in/ski out

Golfleiligheten er som navnet tilsier, en leilighet som ligger i Nesfjellet Golf, en av Norges flotteste høytliggende golfbaner. Leiligheten er i 2.etasje på kafeen til golfbanen. 

Her har du altså umiddelbar nærhet golfbane, samt langrennsløyper og Nesfjellet alpin, et skianlegg som blant annet huser skandinavias råeste stolheis, hvor bunnstasjonen ligger kun 150 meter unna. Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til sykkelterreng, og en liten kjøretur vil bringe deg til Hallingspranget, som er en spektakulær 17 km flytsti for stisykling. Dette gjør hytta til et godt utgangspunkt for en ferie med hele familien, både sommer og vinter. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

I leiligheten er det felles stue og kjøkken, med plass til 8 personer rundt spisebord. Romslig stue med store vinduer og god utsikt. Utenfor stua finner du en terasse med fin utsikt utover golfbanen på sommerstid, og skiløyper på vinterstid. Hytta inneholder ett fullverdig bad. Leiligheten har også en hems.


Hytta har 2 romslige soverom + hems, soveplass til 7 personer:
Sov 1 inneholder en stor dobbeltseng med plass til to voksne.
Sov 2 inneholder 3 enkeltsenger med plass til 3 voksne.
Hemsen inneholder to enkeltsenger med plass til 2 voksne.
Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Tillat med husdyr
Utvask inkludert i prisen.Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Kjæledyr tillatt WC Dusj Terrasse
Romfasiliteter
Kjøleskap Oppvaskmaskin TV Wc og dusj på rommet
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails