fbpx

Overnatting | Innholdsrik hytte med 5 soverom, 13 sengeplasser. Ski in/ski out.

Hytta er under oppussing og ferdigstilles innen hytta er tilgjengelig for utleie. Hele hytta skal beises og males både innvendig og utvendig. Det legges nytt gulv på kjøkkenet og det skal monteres nytt kjøkken med god standard. Hytta vil ved utleie få et betydelig mer moderne og stilrent uttrykk.
 
Utsikten er en romslig og innholdsrik hytte. Her kan du nyte ferien i rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til alpinanlegget, og ski in/ski out i forbindelse med hytta. Hytta har som navnet tilsier flott utsikt utover Nesfjellet. 

Hytta er flott plassert med kort vei til det meste som skjer i Nesfjellet. Enten det er vinter eller sommer, har hytta nærhet til alpinanlegg, langrennsløyper, golfbanen og sykkelstier, som gir gjestene muligheten til å utforske det vakre landskapet uansett sesong. Hytta har sør-vestvendt beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Her kan man nyte lang solgang over den utrolig flotte utsikten.

Hytta har en hovedetasje med underetasje og loftetasje.
Hovedetasjen har blant annet  3 soverom, bad, åpen kjøkkenløsning med spisestue og stor terrasse. I tillegg er det loftetasje med flere sengeplasser og bod.
Gjestehuset har egen stue og sengeplasser. Underetasjen har vaskerom med dusj, i tillegg til badstue.
Hytta inneholder 5 soverom, 2 bad samt badstu.


Sov 1 inneholder en dobbeltseng 
Sov 2 inneholder en familiekøye med plass til tre personer
Sov 3 inneholder en obbeltseng

Sov 4 inneholder en familiekøye med plass til 3 personer
Sov 5 inneholder en dobbelstseng og en enkeltseng.


Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Husdyr tillatt
Fyringsved som befinner seg inne i hytta er inkludert
Sengetøy må medbringes eller bestilles av Nesfjellet Booking
Utvask inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

*Gulvvarmen på det lille badet med dusj er defekt, badet kan brukes, men kan oppleves som noe kaldt. Langedrag ligger en 30 minutters kjøretur fra hytta, Bjørneparken på Flå 45 minutter, og Tropicana Badeland på Gol 40 minutter.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue Kjæledyr tillatt Vaskemaskin
Romfasiliteter
Kjøleskap Mikrobølgeovn Oppvaskmaskin TV
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails