fbpx

Overnatting | Sjarmerende hytteleilighet med ski in/ski out, 2 soverom, 4 sengeplasser.

Ørneredet er en sjarmerende hytteleilighet, vakkert plassert med umiddelbar nærhet til Nesfjellet Alpin. Denne smakfullt innredede leiligheten tilbyr den perfekte rammen for ditt fjellferieeventyr.


Nyt morgenkaffen på terrassen med den fantastiske utsikten over fjellene. Etter en herlig frokost kan du gli rett inn i skibakken via  skitrekket "Reveløkka", kun 100 meter unna leiligheten.

På sommerstid åpner området seg for en kort spasertur til en av Norges mest fantastiske høytliggende golfbaner. Sykkelentusiaster vil finne glede i nærliggende stier og turmuligheter, mens Hallingspranget, en spektakulær 17 km flytsti for stisykling, som nås med en kort kjøretur eller sykkeltur.


Ørneredet byr på en koselig atmosfære med et hovedplan og en hems med soveplasser. Fra kjøkkenet, spisebordet og stuen kan du nyte panoramautsikten mot fjellene. Leiligheten har et fullverdig bad.

Leiligheten har to soverom:
Sov 1 inneholder en romslig dobbeltseng.
Sov 2 inneholder en romslig dobbeltseng
 
 
Enten du er en familie på ferie eller en gruppe på opptil 4 voksne som ønsker å oppleve fjelllivet, er Ørneredet det ideelle utgangspunktet. Ski in/ski out, korte avstander til fantastiske langrennsløyper, og nærhet til diverse aktiviteter gjør dette til et perfekt reisemål året rundt.
Opplev sjarmen og komforten i Ørneredet og Nesfjellet. 

Greit å vite:
Forbruksartikler som fyrstikker, stearinlys, kaffefilter, toalettpapir, såpe etc. er ikke inkludert og må medbringes av leietaker.
Sengetøy, og håndklær er ikke inkludert, men kan bestilles via Nesfjellet booking.
Ved som ligger tilgjengelig inne er inkludert, forbruk utover dette må medbringes eller bestilles via Nesfjellet booking.
OBS:Ta med eget drikkevann for bruk til kaffe og drikke. Vannet er rent og ufarlig (sjekkes jevnlig), men lukter litt svovel.
Kjæledyr er tillatt.
Røyking ikke tillatt.
Utvask er inkludert i prisen.
Innsjekk er etter kl 16.
Utsjekk er før kl 11.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Kjæledyr tillatt
Romfasiliteter
TV
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9193.cbischannel-42316.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails